Tratament Endodontic

Dacă aveți un dinte cu durere sau cu infectatie, terapia endodontică (tratamentul de canal) este de obicei singura modalitate de a vă conserva dintele. În loc să-l scoateți și să-l înlocuiți, puteți extinde funcția dintelui restabilindu-l din interior.

Vă puteti gândi la tratamentul de canal ca la o obturație care se extinde mai adânc în dinte. Umple canalele radiculare goale pe lungimea rădăcinilor, spre deosebire de doar o deschidere cauzată de degradare

Procedura de tratare a canalului radicular:

În timpul terapiei endodontice, îți amorțim ușor dintele pentru a preveni orice senzație sau stimul în timpul programării. De acolo, se face o gaura in dinte pentru a fi accesat nervul și țesuturile din interiorul lor sunt îndepărtate.

Folosim microscopul dentar pentru a supraveghea cu atenție curățarea în interiorul fiecărui canal. Apoi, dintele este umplut cu material pentru a etanșa orice bacterie nouă. Procesul general necesită de obicei doua sedinte, apoi se pune o coroană dentară.

Extractii

Dacă vă neglijați dintele până la punctul în care acesta suferă de un nivel sever de deteriorare, dintele nu mai poate fi salvat.
Extracția dentară este de obicei o procedură scurtă, efectuată de un stomatolog generalist sau de un chirurg oral. Procesul presupune anestezia dintelui pentru a ne asigura că nu aveți durere în timpul procedurii.

Motive pentru care este posibil să aveți nevoie de o extracție dentară
Deși extracția dentară poate fi neplăcută, uneori e cheia pentru ameliorarea durerilor dentare și prevenirea viitoarelor probleme dentare, cum ar fi:

• Previne cariile dentare
• Preveniți pierderea osoasă și retractia gingiilor
• Preveniți lăsarea feței și îmbătrânirea prematură

Contact

Adresa

Sector 6: Strada Olanesti nr. 2,
Bl. 43, Sc. 1, Ap. 4, Bucuresti

Sector 1: Bulevardul Ion Mihalache 144,
Bloc 10, Apartament 1, București

Telefon

0734.256.906

Email

contact@drmariaiancu.ro

Completeaza formularul

Cabinet sector 6

Cabinet sector 1

Scroll to Top