Gutiere pentru bruxism

Gutierele pentru bruxism ofera apărarea activă a dinților împotriva leziunilor dentare cauzate de scrasnitul dintilor in somn!

Mulți oameni scrâșnesc sau strâng din dinți în timp ce dorm. Această afecțiune se numește bruxism și este o consecință a stresului. Astfel, va trebui să purtați o protecție dentară de noapte pentru a ajuta la minimizarea uzurii și ruperii dinților cauzate de inclestarea și strângerea lor peste noapte.

Întrucât modelele dentare ale fiecăruia sunt distincte, acestea se confectioneaza in laborator, personalizate pentru fiecare pacient.. Această procedură stomatologică presupune luarea unei amprente digitale a dinților dumneavoastră și confectionarea acesteia.

Beneficiile gutierelor

Acest dispozitiv din plastic acoperă suprafețele de mușcătură ale dinților și, în anumite cazuri, toate secțiunile dinților.

• Previne durerile de cap
• Scade tensiunea maxilarului și durerea
• Previne sforăitul
• Diminuarea sforăitului
• Promovează un somn sănătos

Cine are nevoie de gutiere pentru bruxism?

Te-ai trezit cu dureri de cap cronice și dureri de maxilar? Ți-a spus cineva că scrâșni din dinți în somn? Dacă da, gutierele personalizate ar putea fi soluția. Purtarea unei gutiere pentru strângerea maxilarelor
și scrâșnirea dinților vă poate ajuta să vă protejați dinții de deteriorarea excesivă și să vă ameliorați durerile articulare.

Dacă vi s-a spus că sforăiți tare, gutierele pot ajuta la reducerea posibilității de a sforăi în timp ce dormiți. Acest lucru este posibil deoarece purtarea gutierelor măreste fluxul de aer, ajutându-vă să respirați mai bine, eliminând practic sforăitul la unele persoane și permițând un somn mai odihnitor. De asemenea, poate beneficia enorm de mult partenerul tău de dormit.

Programați o consultație la Dr Maria Iancu pentru a obține gutiere personalizate!

Contact

Adresa

Sector 6: Strada Olanesti nr. 2,
Bl. 43, Sc. 1, Ap. 4, Bucuresti

Sector 1: Bulevardul Ion Mihalache 144,
Bloc 10, Apartament 1, București

Telefon

0734.256.906

Email

contact@drmariaiancu.ro

Completeaza formularul

Cabinet sector 6

Cabinet sector 1

Scroll to Top