Servicii

Faţete

Fațetele dentare sunt învelișuri ultra-subțiri plasate peste partea din față a dintelui pentru a vă oferi un zâmbet radiant și cu aspect natural. Sunt adesea fabricate din ceramica sau materiale compozite și sunt lipite permanent de dinții tăi.

Albire dentara

Să te simți încrezător în felul în care arată zâmbetul tău nu are preț!
Dar dacă dinții tăi sunt întunecați și decolorați, îți poate scădea încrederea în sine. Un tratament profesional și eficient de albire a dinților vă poate duce zâmbetul la următorul nivel, oferind o strălucire tânără, cu aspect sănătos.

Coroane dentare

Restaurați-vă și îmbunătățiți-vă zâmbetul cu ajutorul coroanelor dentare!
Coroanele dentare sunt „cape” plasate deasupra dintelui sau dinților deteriorați. Scopul plasării coroanei este de a păstra forma dintelui, restabilindu-i în același timp funcția estetică. Se pot folosi diferite tipuri de coroane dentare precum porțelan, metalo-ceramica, ceramică, e-max si zirconiu.

Obturatii (plombe)

O obturație este una dintre cele mai frecvente proceduri dentare. Este, în general, o procedură nedureroasă și durează între 20 minute-o oră. Umplerea cariilor este o procedură simplă și clară care poate fi efectuată la cabinetul stomatologului.

Laser

Obțineți rezultate mai rapide și mai bune cu laserul dentar!

Stomatologie pentru copii

Dinții primari (de lapte) ai copilului dumneavoastră sunt substituenți importanți și ghiduri pentru dezvoltarea dentiției definitive.

Gummy Smile

Un zâmbet gingival, cunoscut și sub numele de expunere gingivală excesivă în limbajul stomatologilor, se referă la afișarea țesuturilor gingivale în exces atunci când zâmbești. “Gummy smile” influențează stima de sine, deoarece poate face o persoană să se simtă jenata și neatractiva.

Gutiere pentru bruxism

Gutierele pentru bruxism ofera apărarea activă a dinților împotriva leziunilor dentare cauzate de scrasnitul dintilor in somn!

Tratament Endodontic

Dacă aveți un dinte cu durere sau cu infectatie, terapia endodontică (tratamentul de canal) este de obicei singura modalitate de a vă conserva dintele. În loc să-l scoateți și să-l înlocuiți, puteți extinde funcția dintelui restabilindu-l din interior.

Urgente

Daca doare, este o urgență!


Fie că este vorba despre un tratament de canal de care aveți nevoie pentru carii dentare severe sau un remediu pentru bolile gingiilor, e nevoie de interventia medicului stomatolog.

Contact

Adresa

Sector 6: Strada Olanesti nr. 2,
Bl. 43, Sc. 1, Ap. 4, Bucuresti

Sector 1: Bulevardul Ion Mihalache 144,
Bloc 10, Apartament 1, București

Telefon

0734.256.906

Email

contact@drmariaiancu.ro

Completeaza formularul

Cabinet sector 6

Cabinet sector 1

Scroll to Top