Stomatologie pentru copii

Dinții primari (de lapte) ai copilului dumneavoastră sunt substituenți importanți și ghiduri pentru dezvoltarea dentiției definitive. Asigurarea unei sănătăți și dezvoltări adecvate va avea un impact asupra viitorului lor zâmbet și stima de sine.

Păstrând dinții de lapte ai copilului dumneavoastră cât mai mult posibil, vor aparea cat mai puține complicații și probleme de vorbire!

De ce au nevoie copii la stomatolog?

Consultatie— Evaluările de rutină monitorizează dezvoltarea orală a copilului dumneavoastră și permit identificarea problemelor dentare atunci când acestea sunt mai mici și mai ușor de abordat. Vă recomandăm un examen de cel puțin două ori pe an, începând cu vârsta de 1 ani!

Curățarea dintisorilor – Igienizarile profesionale preventive la fiecare șase luni păstrează zâmbetul copilului tău proaspăt și curat. De asemenea, se educa copilul cu privire la modalități de a-și îngriji dinții și gingiile între controale.

Tratament cu fluor – Un tratament profesional cu fluor după curățarea dintilor copilului dumneavoastră ajută la remineralizarea smalțului slab, făcând dinții mai rezistenți la carii și sensibilitate!

Sigilanți de protecție – Sigilanții dentari sunt materiale preventive care blochează penetrarea bacteriilor ce cauzează carii în șanțurile adânci de pe dinții din spate. Aplicarea unui material etanșant durează doar câteva minute; le recomandam pe toti molarii permanenti (adulti), care erup in jurul varstei de 6,
respectiv 12 ani.

Obturații dentare (plombite) — Dinții primari (de lapte) se pot carii cu viteze accelerate, permițând cavității să se răspândească în nervul sau dinții adiacenți. Obturațiile noastre albe conservatoare repară zona afectată și ajută la oprirea răspândirii infecției. Umpluturile compozite sunt atât fără mercur, cât și
atractive, estetice..

Coroane — Coroanele de protecție (numite uneori „cape”) păstrează dinții compromisi, rupti sau deteriorați grav și previn pierderea prematură a dinților. Se folosesc coroane din oțel inoxidabil și coroane din zirconiu colorat pentru pacienții noștri pediatrici.

Pulpotomii – Un dinte cu abces poate fi extrem de dureros și poate fi un risc pentru sănătatea copilului dumneavoastră. Pulpotomiile blânde combinate cu coroane pot păstra dintele copilului până când este gata să fie înlocuit cu cel permanent.

Extracții și menținerea spațiului — Dinții nerestaurabili pot fi extrași ușor și se pot plasa un aparat special pentru a preveni aglomerarea sau blocarea dintelui adult subiacen.

Contact

Adresa

Sector 6: Strada Olanesti nr. 2,
Bl. 43, Sc. 1, Ap. 4, Bucuresti

Sector 1: Bulevardul Ion Mihalache 144,
Bloc 10, Apartament 1, București

Telefon

0734.256.906

Email

contact@drmariaiancu.ro

Completeaza formularul

Cabinet sector 6

Cabinet sector 1

Scroll to Top